šiek tiek | vanilinis cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 vienetai | obuoliai (dideli) |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
100 mililitrų | aliejaus |
Obuolius nulupti ir supjaustyti.
Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.
Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisinis varškinukas
- Keksiukai
- Sezamo gardumynas
- Pyragas su rabardarų džemu
- Šokoladinis vyniotinis
- Varškės "Extazy"
- Pyragas „Trys norai“
- Svogūnų pyragas
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Ingridos obuolių pyragas
- Krokodilas
- Didysis kriaušių pyragas
- Kopūstų tortas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Šokoladionis keksas
- Pyragas su varške Velykoms
- Aguonų keksas
- Meduolis su obuoliais
- Moliūgų pyragas
Obuolių „Šarlotė“
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, dideli,
3 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Pilam aliejų ir gerai išmaišom. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais.
Obuolius nulupti ir supjaustyti.
Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.
Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)
Komentarai (17)
-
rima
2015-10-21 09:07
pritariu linai,man sis pyragas skaniausias, be jokiu kepimo milteliu ir aliejaus,dregnas,,
-
lina
2015-01-25 18:07
Siandie isbandytas sarlotes receptas bet pagal kita recepta. Nereik kelimo milteliu,riebalu. 3kiausiniai,stikline miltu ir stiline cukraus,cinamonas. Labai greitai gaminas ir lb skanus
-
jokubas
2012-10-22 07:56
kaip saknu niam niam niam :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
laura
2011-09-21 16:26
labai skanu :super:
-
anonimas 2
2011-08-05 10:19
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-D :-D :-D %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) ;-( :fuu: :bloga: :bloga: :bloga:
-
daiva
2011-05-17 12:20
;-) einu ir as kepti,po to komentarai bud :super:
-
NoSSytE
2010-11-06 19:20
Pabandykit pries tai obuolius su sviestu pakebinti keptuveje tada dar skaniau :) :super:
-
migle
2010-10-21 15:26
Man geriau gavosi : D beveik ji kekviena diena kepu : D ir mano tai taip ziauriai issipucia, kad net inde didziuliam netelpa : D :aiskinu:
-
migle
2010-09-16 17:32
Tikrai nebe pirm karta kepu si piraga ir jis tikrai labia kanus, tik mnao daug labiau isiputes, negu cionai labai mazas, pas mane jau net isbega kiek daug jo buna, ; D
-
(anonimas)
2010-09-09 12:35
:-p :-( :-( :-( :-( :-( :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-p :-p ;-) ;-) ;-) ;-)