Obuolius supjaustyti kuo smulkiau, riešutus stambiai sukapoti ir sumaišyti su maltu imbieru. Cukrų kaitinti sausai, kol išsileis ir pasidarys tamsiai geltonas. Į jį sudėti paruoštus obuolius, gerai išmaišyti ir, 1-2 min. pakaitinus, išpilti plonu sluoksniu į pusdubenius, labai plonai pateptus sviestu. Kol masė atvėsta ir sustingsta, sulaužyti norimo dydžio gabalėliais.
Skanaus.
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | obuoliai (džiovinti) |
50 gramų | riešutai (žemės) |
200 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldūs rutuliukai
- Imbieriniai saldainiai
- Naminiai "Bounti"
- Šokoladiniai saldainiai
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Ledų desertas su „m&m“
- Irisiniai saldainiai
- Imbieriniai cukatai
- Vaniliniai morengai
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Moliūginiai saldainiai
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Bakalieno Tinginys
- Naminė karamelė
- Ledinukai "popsiukai"
- „Šokoladinis miškas“
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Obuoliai, džiovinti,
100 gramų -
Riešutai, žemės,
50 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius supjaustyti kuo smulkiau, riešutus stambiai sukapoti ir sumaišyti su maltu imbieru. Cukrų kaitinti sausai, kol išsileis ir pasidarys tamsiai geltonas. Į jį sudėti paruoštus obuolius, gerai išmaišyti ir, 1-2 min. pakaitinus, išpilti plonu sluoksniu į pusdubenius, labai plonai pateptus sviestu. Kol masė atvėsta ir sustingsta, sulaužyti norimo dydžio gabalėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...