
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
1 vienetas | obuoliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Rudeniniai grybukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Morkų keksiukai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Spurgos
-
Spurgos kitaip
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Riestainiai
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Kiškio pyragaičiai
-
Žaismingi keksiukai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais, sumaišome su cinamonu ir cukrumi ir leidžiame pastovėti, kad išsiskisrtų sultys. Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome nemažais kvadratais. Per vidurį dedame ovuoliš minkštimo ir suvyniojame norima forma. Dedame į kepimo skardą, pabarstytą miltais ir kepame apie 15 minučių 180 0C orkaitėje. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...