Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.
Obuolių pyragas su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų slyvų pyragas
- Baklava
- Kuršėnų vyniotnis
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Gaivusis pyragas
- Ramunės obuolių pyragas
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Kokosinis obuolių pyragas
- Slyvų pyragas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Pyragas su persikais
- Neapolietiškas pyragas
- Pyragas "Karpatai"
- Pyragas su persikais ir pudingu
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Gaivus pyragas
- Minkštutis obuolių pyragas
Obuolių pyragas su bruknėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2009-10-06 16:10
pas mane dujine orkaite taigi tikrai nematuoju temperaturos ;-)
-
indraja
2009-10-03 20:12
viskas paprastai ir aiskiai parasyta,bet kaip ir daugumoje receptu neparasyta kokioj temperaturoj kepti :-@
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...