Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | obuoliai (be sėklų) |
200 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | acto ((truputis) |
1 | soda |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
2.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas aguonėlė
- Napoletana picos gaminimas namie
- Aguoninis tortas
- Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
- Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pyragas su persikais ir pudingu
- Amerikietiški vafliai
- Lietinių pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Morkų keksiukai
- Gardžios duonos lazdelės
- Naminė duona su saulėgrąžomis
- Skanus riešutų pyragas
- Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
- Aguoninis
- Šventiniai vafliukai
- Riešutinis tartas
- Obuolių pyragas be tešlos
Obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, be sėklų,
1 vienetas -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Actas, (truputis
-
Soda,
1 - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...