Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Bananinis desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Braškių putėsiai
-
Varškės sūris su žele
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Kukurūzų skanėstas
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Varškės desertas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Tortas "Greitukas"
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Ledai su migdolais
-
Braškumėlis
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...