Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Grietinėlė su braškėmis
- Sezaminis gardėsis
- Kepti įdaryti obuoliai
- Abrikosų šerbetas
- Imbieriniai biscotti
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Želė su trešnemis ir persikais
- Bananiniai saldainiai
- Bananinis kalnas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Dribsniai su vaisiais
- Vaisiai šokolade
- Imbieriniai blyneliai
- Jogurtiniai vafliai
- Tinginių - tinginys
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Braškių svajonė
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Obuolių gėrimas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...