Obuolių kukuliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek cukrus
2 vienetai obuoliai
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.

Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.

Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.

Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)

Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių kukuliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai supjaustykite, užberkite miltais, cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išplakite tešlą.

Šaukštu pakabindama po tešlos porciją suleiskite į verdantį pasūdytą vandenį. 8-10 min. pavirkite, išgriebkite ir patiekite apibarstytus cukrumi ir cinamonu.

Žurnale rašo – virti 10-15 min. Bet tai tikrai per daug.
Mano obuoliai buvo maži, tad paėmiau 3.

Labai įdomus patiekalas. Ankščiau neteko valgyti tokių kukulių. Švelnaus skonio ir obuolių aromato. Skanu :)

Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalis + TV“
(2011 m. vasario 3 d. Nr. 5)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų