Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
200 gramų | varškė |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
3 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.
2.
Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.
3.
Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.
4.
Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).
5.
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
6.
Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.
7.
Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginys
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Svogūnų pyragas
- Rosanos skruzdėlynas
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Obuolių pyragas su meile
- Obuolių pyragas
- Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
- Pynutės su šokoladu
- Velykinis pyragas
- Plokštainis diena-naktis
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Diena ir Naktis
- Varškės pyragas su slyvomis
- Obuolių ir aviečių pyragas
- Sūrio pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Šokoladinis pyragas "Širdelė"
- Obuolių pyragas su bruknėmis
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.
Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.
Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.
Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.
Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...