Obuolių ir erškėtuogių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės erškėtis (erškėtrožė) (sultys)
2 stiklinės obuolių sultys
2 stiklinės vanduo
2 valgomieji šaukštai krakmolas
2 vienetai kiaušiniai (baltymai)
šiek tiek citrinos (žievelė)
šiek tiek lazdyno riešutai
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vanduo su citrinos žievele ir cukrumi užvirinamas, supilamas šaltame vandenyje išmaišytas krakmolas ir sultys. Kiaušinio baltymai išplakami iki stangrumo ir šaukšteliu dedami į verdantį pasaldintą vandenį, paskui (po 1 min.) kiaurasamčiu išgriebiami.
Sriuba tiekiama su kapotais riešutais ir virtais baltymais. Tinka valgyti ir karšta, ir šalta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių ir erškėtuogių sriuba

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vanduo su citrinos žievele ir cukrumi užvirinamas, supilamas šaltame vandenyje išmaišytas krakmolas ir sultys. Kiaušinio baltymai išplakami iki stangrumo ir šaukšteliu dedami į verdantį pasaldintą vandenį, paskui (po 1 min.) kiaurasamčiu išgriebiami.
Sriuba tiekiama su kapotais riešutais ir virtais baltymais. Tinka valgyti ir karšta, ir šalta.

Reklama:

Komentarai (9)


  • L.J. 2010-09-07 14:07

    pats originaliausias būdas,kaip panaudoti obuoliu sultis.Šaunuolė autorė,10balų %-)


Daugiau receptų