Obuolių duona
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai (malti) |
50 gramų | razinos |
50 gramų | abrikosų (džiovinti) |
100 gramų | graikiniai riešutai |
šiek tiek | citrinos žievelė (tarkuota) |
1 vienetas | citrinų sultys |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 stiklinė | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve.
2.
Džiovintus abrikosus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su razinomis, citrinos žievele, cinamonu, gvazdikėliais bei citrinos sultimis ir palikite šaltai apie 1-2 val.
3.
Kiaušinį išplakite su cukrumi, supilkite į obuolių masę, suberkite kepimo miltelius, miltus, susmulkintus riešutus ir gerai išmaišykite.
4.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite džiuvėsėliais.Sukrėskite tešlą ir kepkite 180°C laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Saldi bananų duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Prancūziška duona Brioche
- Bulka "Pynutė"
- Obuolių duona
- Ruginė duona
- naminė duonelė
- Totorių duona
- Bulvių duona
- Aguoninis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Duona su svogūnais
- Grūdėtoji duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su žalumynais
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Grikių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
Obuolių duona
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
50 gramų -
Abrikosai, džiovinti,
50 gramų -
Graikiniai riešutai,
100 gramų - Citrinos žievelė, tarkuota
-
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miltai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve.
Džiovintus abrikosus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su razinomis, citrinos žievele, cinamonu, gvazdikėliais bei citrinos sultimis ir palikite šaltai apie 1-2 val.
Kiaušinį išplakite su cukrumi, supilkite į obuolių masę, suberkite kepimo miltelius, miltus, susmulkintus riešutus ir gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite džiuvėsėliais.Sukrėskite tešlą ir kepkite 180°C laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...