Obuolių duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
180 gramų cukrus
1 vienetas kepimo milteliai (pakelis)
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai (malti)
1 arbatinis šaukštelis kvapieji pipirai (malti)
1 kilogramas obuoliai
80 gramų figos (džiovintos)
80 gramų slyvos (džiovintos)
150 gramų razinos
250 gramų lazdyno riešutai
60 mililitrų romas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.

Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių duona

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.

Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • Linutė 2011-06-17 16:23

    labai skanu;] , puikus receptas.


Daugiau receptų