Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!

Obuolių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | obuoliai (dideli) |
2 stiklinės | sausainiai (trinti) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžioji pica
-
Batono-obuolių apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Pica Margarita
-
Varškės apkepas su bananais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Apkepas iš žuvies
-
Žuvies pyragas
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Veršio inkstų apkepas
-
Tradicinė pica
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Pica su vištiena
-
Maža pica
-
Suši pica
-
Kopūstų apkepas
Obuolių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, dideli,
6 vienetai -
Sausainiai, trinti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...