Obuolinis jautienos guliašas
AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų sultys ((obuolių), naminės)
400 gramų jautiena
šiek tiek pipirai (juodieji)
2 svogūnai
2 česnakas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.
2.
Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.
3.
Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.
4.
Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.

Obuolinis jautienos guliašas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.

  2. Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.

  3. Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.

  4. Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Ramunė Matulienė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...