Obuolinis jautienos guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | sultys ((obuolių), naminės) |
400 gramų | jautiena |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
2 | svogūnai |
2 | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.
2.
Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.
3.
Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.
4.
Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.
Obuolinis jautienos guliašas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultys, (obuolių), naminės,
500 mililitrų -
Jautiena,
400 gramų - Pipirai, juodieji
-
Svogūnai,
2 -
Česnakas,
2 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.
Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.
Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.
Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...