Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Obuoliais įdaryta žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos apkepas
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos file kepsnys
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kalakutienos pyragas
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Velykinis patiekalas vaikams
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Čachochbilis
- Vištų blauzdelės
- Kepta višta su obuoliais
- Troškintos kurapkos
- Maltiniai su kaparėliais
- Šventinis kalakutas
- Vištiena iš garų su rozmarinu
Obuoliais įdaryta žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 50—60 g riebalų, 500 g—1 kg obuolių, truputį druskos, mairūno, pipirų, cukraus.
Paukštis, nupjovus kaklą ir sparnus, įtrinamas druska su prieskoniais ir 2—3 val. palaikomas šaltai. Obuoliai nuplaunami (išimami sėklalizdžiai), supjaustomi (nebūtinai) ir sudedami į paukščio vidų, paukštis užsiuvamas. Kepama orkaitėje, palaistant kepsnio skysčiu arba vandeniu. Iškeptas paukštis supjaustomas, apdėliojamas obuoliais ir apšlakstomas padažu, kuriame kepė. Tiekiama su keptomis ar virtomis bulvėmis, salotomis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...