Obuoliai su varške
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai obuoliai
200 gramų varškė (sūreliai)
50 gramų sviestas
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.

Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.

Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.

Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuoliai su varške

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.

Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.

Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.

Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų