Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Nugarinė ant grotelių
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | jautiena (nugarinė) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (Maldon) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Guliašiukas
-
Sauliaus kibinai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos troškinys
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Triušienos pjausniai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Tortilijos
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos cimesas
-
Smaližių liežuvis
Nugarinė ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautiena, nugarinė,
200 gramų -
Druska, Maldon,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodieji, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...