Norvegiškos salotos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų pupelės (rudosios)
1 vienetas svogūnai (ropinis)
150 gramų tunas
2 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
1 skiltelė česnakas
3 vienetai salotos (lapai)
3 valgomieji šaukštai aliejaus (iš žuvų konstervų)
1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Norvegiškos salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų