Norvegiška menkė vasariškai
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas menkės (Norvegiška šviežia )
1 valgomasis šaukštas druska
1 žiupsnelis juodieji pipirai
1 žiupsnelis kvapieji pipirai
1 žiupsnelis lauro lapų
1 vienetas citrinos
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė miltai
0.5 valgomojo šaukšto salierai (stiebas)
1 sauja žalumynų (krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai)
1 pundelis špinatai
70 gramų aliejaus
70 gramų majonezas (,,MangoMajo'')
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.
2.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Norvegiška menkė vasariškai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
    Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.

  2. Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
    Valgyti su pikantišku majonezu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų