Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.
Norvegiška menkė vasariškai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | menkės (Norvegiška šviežia ) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
1 žiupsnelis | lauro lapų |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | salierai (stiebas) |
1 sauja | žalumynų (krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai) |
1 pundelis | špinatai |
70 gramų | aliejaus |
70 gramų | majonezas (,,MangoMajo'') |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Troškinta lydeka
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryta lydeka
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Omarai
- Itališki koldūnai
- Saidos filė su ryžiais
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Plekšnės filė su plutele
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Žuvytės tešloje
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvis padaže
- Suktinukai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
Norvegiška menkė vasariškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Menkės, Norvegiška šviežia ,
1 kilogramas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 stiklinė -
Salierai, stiebas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Žalumynai, krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai,
1 sauja -
Špinatai,
1 pundelis -
Aliejus,
70 gramų -
Majonezas, ,,MangoMajo'',
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...