Nesaldūs cukinijų blynai
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Skanus, nebrangus, greitai paruošiamas valgis. Tinka pietums Skanus, nebrangus, greitai paruošiamas valgis. Tinka pietums Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų cukinija
2 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 saujelė žalumynų (krapai, petražolės)
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
50 gramų augalinio aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
2.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
3.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
4.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
5.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
6.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Nesaldūs cukinijų blynai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Skanus, nebrangus, greitai paruošiamas valgis. Tinka pietums Regina
Gaminimo eiga:
  1. Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.

  2. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.

  3. Svogūną ir žalumynus susmulkinti.

  4. Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.

  5. Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.

  6. Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų