
Neringos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
150 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
800 gramų | kiauliena |
10 gramų | citrinos rūgštis |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta triušiena
-
Vikšrų vakarienė
-
Itališka veršienos filė
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kaimiškas pjausnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kukuliai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Musak
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Ūkininko suktinukas
-
Jautienos maltinukai
-
Sultingas šnicelis
Neringos kepsnys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Pomidorų padažas,
150 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiauliena,
800 gramų -
Citrinos rūgštis,
10 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Violeta
2016-02-08 10:27
"Citrinos rūgštis 10g" - tai 2 arbatiniai šaukšteliai :8: Gal turėjot omeny citrinos sultis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...