Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.
Nekeptas varškės tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | sausainiai |
200 gramų | sviestas |
600 gramų | varškė |
30 gramų | želatina |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | kokoso drožlės |
3 vienetai | bananai |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.
3.
Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.
4.
Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- Medaus tortas
- Trijų pienų tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Gaivus tortas su vyšniomis
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Nekeptas varškės tortas
- Varškės tortas
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Angliškas tortas
- Graikų pyragas
- Tortas su karamele
- Tortas „Bitutė“
- Tortas-vyniotinis
- Maskarponės sūrio ir želė tortas
- Grietinėlės tortas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Medaus tortas
Nekeptas varškės tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sausainiai,
250 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
600 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Bananai,
3 vienetai -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
Kruopščiai išmaišyti.Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...