Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.
Nekaltas Mojito - Nojito
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (lapeliai) | |
10 vienetų | mėta | |
30 mililitrų | žalioji citrina (šviežiai spaustos sultys) | |
15 mililitrų | sirupas (cukrays) | |
120 mililitrų | limonadas (imbiero) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kefyro kokteilis
- Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
- Vasariškas kokteilis
- Kokteilis vasarai
- Morkų kokteilis
- „Havajų malonumas“
- Apelsinų sulčių kokteilis
- Kavos ir „coco-colos“ kokteilis
- Šalto pieno ir apelsinų sulčių kokteilis
- Sotusis braškių bananų koktelis
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Persikų kokteilis
- Pieno ir ledų kokteilis
- Kokteilis "Kosmopolitanas"
- Pieno ir bananų kokteilis
- Vyšnių ir kriaušių kokteilis
- Morkų sulčių ir persikų tyrelė
- Miško uogų kokteilis
- Šviežių daržovių sultys
- Kokteilis „Multi“
Nekaltas Mojito - Nojito
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukrus, lapeliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėta,
10 vienetų -
Žalioji citrina, šviežiai spaustos sultys,
30 mililitrų -
Sirupas, cukrays,
15 mililitrų -
Limonadas, imbiero,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalioji citrina
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į taurę sudėkite mėtų lapelius, cukrų ir švelniai pagrūskite grūstuvu. Į plaktuvę su ledo kubeliais supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukraus sirupą ir suplakite. Į taurę pridėkite grūsto ledo, nukoškite plaktuvės turinį ir kiek lieka vietos – pripildykite imbiero limonadu (Ginger Ale).
Papuoškite žaliosios citrinos riekele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...