Vaisių mišinį užpilti vandeniu ir kaitinti ant ugnies 10-15 min.
Po to sudėti prieskonius, citriną ir pakaitinti dar 5 min.
Nealkoholinis „Glitveinas“
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (sėklos) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas |
500 gramų | vaisiai (džiovinti, mišinys) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
1 vienetas | cinamonas (lazdelė) |
1 vienetas | citrinos |
3 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių gaiva
- Arvydo geriamos sveikatingumo salotos
- Arbūzų punčas
- Pomidorų sultys su česnaku
- Limonadas
- Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
- Citrinų–pieno gėrimas
- Bazilikų ir citrinos gėrimas
- Karštas šokoladas
- Vasariškų sulčių asorti
- Vanduo su uogų ledukais
- Mėtų limonadas
- Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
- Šviežių morkyčių sultys
- Kmynų gėrimas
- Medaus ir sulčių gėrimas
- Kokosų gėrimas
- Citrinų gėrimas
- Svarainių sirupas
- Kalėdinių saldainių lazdelių gėrimas
Nealkoholinis „Glitveinas“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Kardamonas, sėklos,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
-
Muskatas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vaisiai, džiovinti, mišinys,
500 gramų -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Vanduo,
3 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisių mišinį užpilti vandeniu ir kaitinti ant ugnies 10-15 min.
Po to sudėti prieskonius, citriną ir pakaitinti dar 5 min.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...