Naujametinis šampano šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 vienetas | želatina (lapelis) | |
75 mililitrai | vanduo | |
200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
50 gramų | šokoladas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
2.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Apsnigtos avietės"
- Margas varškės desertas
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Braškių pienas
- Šokoladiniai putėsiai
- Trešnės marškinėliuose
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Kiaušinių baltymų tortas
- Pyragas „Sniegas“
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Žėlė apelsino žievėje
- Kepti įdaryti obuoliai
- Želė su vaisiais
- Apelsinų desertas
- Lizdeliai
- Gaivus varškės desertas
- Spurgos iš varškės
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Saldainiai su riešutais
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
Naujametinis šampano šerbetas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...