Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.

Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai | napaleono lakštai |
500 gramų | varškė |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | uogienė ((spanguolių)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflinis pyragas
-
Medaus tortukas
-
Maskarponės sūrio ir želė tortas
-
Sūrio desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Pascha
-
Tortas su uogienės padažu
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Varškės tortas
-
Mandarinius
-
Tortas su kokoso pienu
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Tortas "Mozaika"
-
Kavos tortas su migdolais
-
Meile alsuojantis tortas
-
Braškių tortas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Elzaso tortas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas Napoleonas
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Napaleono lakštai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Pienas,
200 mililitrų -
Uogienė, (spanguolių),
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Barbora
2016-03-27 16:48
Gavosi labai skanus, gaivus ir nesaldus torciukas, ir labai sveikuoliskas nes kadangi idejau 1kg varskes ir del to truputi cukraus, be viso to buvo tiediog skysta tyrė, kuri gyvenime nebutu sustingus. Reik zelatino pridet prie originalaus recepto arba pieno nepilt.
Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...