Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (nebūtina) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | vanduo (verdantis) |
5 valgomieji šaukštai | kečupas |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
225 mililitrai | vanduo (verdantis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Spagečiai pomidoro
-
Rizotas su baravykais
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Įdaryti caneloni
-
Faršu kimšti makaronai
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Spaghetti
-
Makaronų apkepas
-
Makaronai su faršu
-
Jautienos čili su makaronais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Citrininiai ryžiai
-
Lazanija su veršiena
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Nuostabioji paelija
-
Risotto
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, nebūtina,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Vanduo, verdantis,
1 stiklinė -
Kečupas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis,
225 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Arnoldas
2014-03-06 19:08
Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.
-
kala
2012-02-10 14:20
:parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...