Naminių makaronų suktinukai su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušiniai (nebūtina)
2 vienetai svogūnai
250 gramų kiaulienos faršas
4 vienetai pomidorai
1 stiklinė vanduo (verdantis)
5 valgomieji šaukštai kečupas
šiek tiek prieskoniai
400 gramų kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai druska
6 valgomieji šaukštai aliejaus
225 mililitrai vanduo (verdantis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminių makaronų suktinukai su mėsa

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (4)


  • Arnoldas 2014-03-06 19:08

    Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.


  • kala 2012-02-10 14:20

    :parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau:


Daugiau receptų