Naminis Raffaello tortas
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso drožlėmis. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių trynių
105 gramai cukrus
65 mililitrai aliejaus
90 mililitrų pienas (Šilto)
130 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
4 vienetai kiaušinių baltymais
1 arbatinis šaukštelis druska
Kremui:
3 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas kiaušinių baltymais
110 gramų cukrus
15 gramų krakmolas
150 mililitrų pienas
250 mililitrų grietinėlės, 35%
50 gramų kokoso drožlės
Papuošimui:
šiek tiek kokoso drožlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio trynius bei pridėkite cukrų. Įpilkite pieną sumaišytą su aliejumi. Įberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite.
2.
Atskirame inde elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio baltymus su druska iki standžiųjų putų. Putas atsargiai įmaišykite į tešlą.
3.
Biskvitą kepkite 160 laipsnių temperatūroje, 30 minučių (Video recepte mes naudojame 24cm skermens kepimo formą). Biskvitą padalinkite į dvi dalis.
4.
Kremui sumaišykite nurodytą kiaušinių kiekį su cukrumi ir krakmolu. Įpilkite pieno ir sumaišykite. Dubenį palaikyti virš verdančio vandens, maišykite kol kremo masė sustandės. Palaukite kol kremas atvės, o tuomet palikite šaldytuve 20-30 minučių. Elektriniu maišytuvu suplakite grietinėlę ir pridėkite atvėsintą plikytą kremą.
5.
Pusę gauto kremo sumaišykite su kokoso drožlėmis, šia kremo dalimi padenkite apatinį biskvito sluoksnį. Viršutinį sluoksnį padenkite likusia kremo dalimi. Pagal skonį apibarstykite tortą kokoso drožlėmis.
Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminis Raffaello tortas

Komentarai: 1371
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
Gaminimo eiga:
  1. Elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio trynius bei pridėkite cukrų. Įpilkite pieną sumaišytą su aliejumi. Įberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite.

  2. Atskirame inde elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio baltymus su druska iki standžiųjų putų. Putas atsargiai įmaišykite į tešlą.

  3. Biskvitą kepkite 160 laipsnių temperatūroje, 30 minučių (Video recepte mes naudojame 24cm skermens kepimo formą). Biskvitą padalinkite į dvi dalis.

  4. Kremui sumaišykite nurodytą kiaušinių kiekį su cukrumi ir krakmolu. Įpilkite pieno ir sumaišykite. Dubenį palaikyti virš verdančio vandens, maišykite kol kremo masė sustandės. Palaukite kol kremas atvės, o tuomet palikite šaldytuve 20-30 minučių. Elektriniu maišytuvu suplakite grietinėlę ir pridėkite atvėsintą plikytą kremą.

  5. Pusę gauto kremo sumaišykite su kokoso drožlėmis, šia kremo dalimi padenkite apatinį biskvito sluoksnį. Viršutinį sluoksnį padenkite likusia kremo dalimi. Pagal skonį apibarstykite tortą kokoso drožlėmis.
    Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner
Reklama:

Komentarai (1371)


Daugiau receptų