Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.

Naminis likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | kondensuotas pienas |
300 mililitrų | degtinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | kava (tirpi) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis kokteilis
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Apelsinų likeris
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Ponių kokteilis
-
Erškėtrožių uogų likeris
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Kavos likeris
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Trynių likeris
-
Spanguolių likeris
-
Kiaušinių likeris
-
Kmynų likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Pieno ir likerio kokteilis
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
Naminis likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Degtinė,
300 mililitrų -
Kava, tirpi,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...