Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gūželių vafliai (malti)
50 gramų riešutai (įvairūs (lazdynų, anakardžių, migdolų))
6 valgomieji šaukštai uogienė (slyvų, su juoduoju šokoladu)
Papuošimui:
70 galvų šokoladas (juodasis (70 proc. kakavos) )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Jei jau išsivirėte slyvų uogienės su šokoladu, tiesiog privalote pasigaminti naminių saldainių su ja. Galite iš pradžių suformuoti plokščią pyragą, kurį vėliau supjaustysite, arba gautą masę tiesiog susukite į mažus rutuliukus ir juos apliekite šokoladu. O gal slyvų uogiene tiesiog pertepkite vaflių lakštus.


Virtuviniu kombainu sumalkite vaflius ir riešutus. Į gautus trupinius sukrėskite uogienę ir viską išmaišykite. Masę sudėkite į mažą kvadratinę skardą (jei norite kvadratėlių ar trikampių saldainių) arba formuokite rutuliukus – triufelius. Išlydykite šokoladą ir juo aptepkite ar jame pavoliokite saldainius. Padėkite šaldytuvą bent porai valandų, kad saldainiai sukietėtų ir atvėstų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
  • Vafliai, malti, 100 gūželių
  • Riešutai, įvairūs (lazdynų, anakardžių, migdolų), 50 gramų
  • Uogienė, slyvų, su juoduoju šokoladu, 6 valgomieji šaukštai
  • Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošimui:
  • Šokoladas, juodasis (70 proc. kakavos) , 70 galvų
  • Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:

Jei jau išsivirėte slyvų uogienės su šokoladu, tiesiog privalote pasigaminti naminių saldainių su ja. Galite iš pradžių suformuoti plokščią pyragą, kurį vėliau supjaustysite, arba gautą masę tiesiog susukite į mažus rutuliukus ir juos apliekite šokoladu. O gal slyvų uogiene tiesiog pertepkite vaflių lakštus.


Virtuviniu kombainu sumalkite vaflius ir riešutus. Į gautus trupinius sukrėskite uogienę ir viską išmaišykite. Masę sudėkite į mažą kvadratinę skardą (jei norite kvadratėlių ar trikampių saldainių) arba formuokite rutuliukus – triufelius. Išlydykite šokoladą ir juo aptepkite ar jame pavoliokite saldainius. Padėkite šaldytuvą bent porai valandų, kad saldainiai sukietėtų ir atvėstų.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų