Naminiai riestainiukai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | kondensuotas pienas |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | druska |
450 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.
2.
Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.
3.
Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.
4.
Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.
5.
Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas sausaininis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
- Apelsininiai sausainiukai
- Kokosiniai sausainiai
- Sausainiai "paršiukai"
- Orandžiniai keksiukai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
- Rudeniniai grybukai
- Meduoliai
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Sausučiai
- Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
- Sausainiai
- Šokoladiniai sausainiai
- Saldžios juostelės
- Obuolių sausainiai
- Florentinai
- Aguoniniai sausainėliai
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
Naminiai riestainiukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.
Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.
Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.
Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.
Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tetis virtuveje
2015-12-02 09:04
blogas receptas, miltu tiek nereikia, max 350-400g miltu. o seip iskepus gaunasi skonis kaip dziuveseliu, tad kita syki kepdamas, bandysiu paekspermentuoti idedamas kepimo milteliu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...