Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.

Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta triušiena
-
Vikšrų vakarienė
-
Itališka veršienos filė
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kaimiškas pjausnys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kukuliai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Musak
-
Pievagrybių apkepas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Ūkininko suktinukas
-
Jautienos maltinukai
-
Sultingas šnicelis
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...