
Naminiai karameliniai ledai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
400 gramų | karamelizuotas kondensuotas pienas |
250 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę. Kaitiname, kol užverda.
2.
Kol pienas kaista pasiruošiame ledinio vandens vonelę – į didelį indą įpilame šalto vandens su ledukais.
3.
Kai pienas užverda nukeliame nuo ugnies ir sumaišome su 300 g karamelizuoto pieno. Maišome tol, kol karamelė visiškai ištirpsta. Tada puodą dedame į ledinio vandens vonelę ir paliekame, kol ledų masė visiškai atvėsta. Ledų masę supilame į formą, kurioje šaldysite ledus, dedame į šaldiklį. 2-3 valandų laikotarpyje ledus pamaišome šakute kas pusvalandį, tam, kad ledai tolygiai sustengtų.
4.
Kai ledai sustengsta, likusią karamelę pakaitiname mikrobangėje, kad suskystėtų ir užpilame and ledų viršaus. Dedame į šaldiklį sustengti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Kokteilis su datulėmis
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Ledai ant pagaliuko
-
Šviežūs uogų ledai
-
Ledai vafliuose
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Jogurto ledai
-
Ledai su migdolais
-
Ledų tortas
-
Citrinų šerbetas
-
Braškiniai ledai
-
Abrikosų ledukai
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Plakti ledai
-
Kisielinis desertas
Naminiai karameliniai ledai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Karamelizuotas kondensuotas pienas,
400 gramų -
Pienas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę. Kaitiname, kol užverda.
Kol pienas kaista pasiruošiame ledinio vandens vonelę – į didelį indą įpilame šalto vandens su ledukais.
Kai pienas užverda nukeliame nuo ugnies ir sumaišome su 300 g karamelizuoto pieno. Maišome tol, kol karamelė visiškai ištirpsta. Tada puodą dedame į ledinio vandens vonelę ir paliekame, kol ledų masė visiškai atvėsta. Ledų masę supilame į formą, kurioje šaldysite ledus, dedame į šaldiklį. 2-3 valandų laikotarpyje ledus pamaišome šakute kas pusvalandį, tam, kad ledai tolygiai sustengtų.
Kai ledai sustengsta, likusią karamelę pakaitiname mikrobangėje, kad suskystėtų ir užpilame and ledų viršaus. Dedame į šaldiklį sustengti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...