Kiaulieną, svogūną, česnaką sumalame mėsmale. Supilame pieną, suberiam prieskonines žoleles, pagardiname druska, pipirais. Viską išmaišome.
Žarnas išplauname. Mėsos masę sudedam į žarnas ir užrišame galiukus.
Gaminti reiktu savo nuožiūrą: virti, kepti, kepti ant žarijų ir pan.
Skanaus.

Naminės dešrelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (kumpis) |
3 galvos | svogūnai |
1 galva | česnakas |
šiek tiek | druska |
300 mililitrų | pienas |
1 pakelis | kiauliena ((plonosios žarnos)) |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Kotletukai su sūriu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kėdainių maltinis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Virtos veršelio kojos
-
Dešrelės su įdaru
-
Kepta marinuota veršiena
-
Mėsos apkepas
-
Karštas plovas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiškio kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Naminės dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis,
2 kilogramai -
Svogūnai,
3 galvos -
Česnakas,
1 galva - Druska
-
Pienas,
300 mililitrų -
Kiauliena, (plonosios žarnos),
1 pakelis - Prieskoninės žolelės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną, svogūną, česnaką sumalame mėsmale. Supilame pieną, suberiam prieskonines žoleles, pagardiname druska, pipirais. Viską išmaišome.
Žarnas išplauname. Mėsos masę sudedam į žarnas ir užrišame galiukus.
Gaminti reiktu savo nuožiūrą: virti, kepti, kepti ant žarijų ir pan.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...