Naminė pica
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų sūris (fermentinis)
300 gramų dešra (arba dešrelės)
4 valgomieji šaukštai majonezas
4 valgomieji šaukštai padažas (pomidorų)
2 arbatiniai šaukšteliai prieskoniai (picos)
200 gramų miltai
300 mililitrų vanduo
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1 vienetas kiaušiniai
5 gramai mielės (sausos)
Padažui:
2 valgomieji šaukštai majonezas
2 valgomieji šaukštai padažas (pomidorų)
2 arbatiniai šaukšteliai prieskoniai (picos)
3 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2.
Padažui:
Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Naminė pica

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
    Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
    Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
    Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  2. Padažui:
    Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
    Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų