Morkų sulčių su manais putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | morkos (sultys) |
30 gramų | manų kruopos |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaflių tortas
- Aistės jogurto pyragas
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Vaisių ir jogurto desertas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Spanguolių putėsiai
- Vaisiai drebučiuose
- Ledų desertas
- Varškės desertas
- Tortas "Grietinė"
- Želė su vaisiais
- Varškės desertas
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Varškės kremas su vaisiais
- Gervuogių musas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Dribsnių kokteilis
- Degtinės ledai
- Grietinės želė su bananais
- Skanėstas su saulėgrąžomis
Morkų sulčių su manais putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Morkos, sultys,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
30 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...