Morkų pyrgas
AUTORIUS:
Evelina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų morkos
175 gramai cukrus (rudas)
2 vienetai kiaušiniai
150 mililitrų aliejaus
200 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis soda
110 gramų razinos
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelė
1 arbatinis šaukštelis sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C temp. 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu.
2.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi iki vientisos masės. Pridėkite sutarkuotas morkas, razinas, citrinos žievelę - permaišykite. Tuomet pridėkite miltus, sodą, ir gerai išmaišykite.
3.
Įpilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę apie 40 - 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir formos, atvėsinkite.

SKANAUS!

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų pyrgas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 180°C temp. 25 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu.

  2. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi iki vientisos masės. Pridėkite sutarkuotas morkas, razinas, citrinos žievelę - permaišykite. Tuomet pridėkite miltus, sodą, ir gerai išmaišykite.

  3. Įpilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę apie 40 - 50 minučių. Išimkite iš orkaitės ir formos, atvėsinkite.

    SKANAUS!

Receptą atsiuntė Evelina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų