Morkų pyragas su riešutais
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų aliejaus
200 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai grietinė
2 stiklinės miltai
1 arbatinis šaukštelis soda
2 valgomieji šaukštai krakmolas
5 vienetai morkos
1 sauja lazdyno riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.
2.
Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų pyragas su riešutais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.

  2. Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
    Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų