Morkų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | morkos (didelė) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
30 gramų | šokoladas (arba pabarstukų papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
2.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
5.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Velykinis pyragas
- Morkų tortas
- Varškės pyragas su spanguolėmis
- Morkų pyragas puodelyje
- Ryžių pyragas su silke
- Neapolietiškas pyragas
- Varškės pyragas su jogurtu
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Lietinių pyragas
- Balta sluoksniuota duona
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Aguonų pyragas Kalėdoms
- Kalėdinis keksas
- Keksas su razinomis
- Varškinis keksas
- Apvalus „Napoleonas“
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Biskvitinis obuolių pyragas
Morkų pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Margarinas,
100 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai