Morkų pyragas
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės morkos (tarkuotos)
1 stiklinė cukrus (rudas)
1.5 stiklinės miltai
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis cukrus (perlinis)
3 saujelės spanguolės
1 lapas citrinžolė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Smulkia tarka sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 40 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Smulkia tarka sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 40 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (2)


  • Niva 2017-01-17 20:08

    Fantastiskas!!! Tik as vietoj cukraus, kondensuota piena dejau. Gavosi kaip saldainis :)


Daugiau receptų