Morkų gira
AUTORIUS:
Aldona
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai morkos
0.5 stiklinės cukrus
50 gramų mielės
1 riekė duona (juoda)
4 litrai vanduo
šiek tiek citrinos rūgštis
šiek tiek cinamonas
šiek tiek gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas nuskusti, nuplauti, sutarkuoti ir užpilti šiltu virintu vandeniu. Paskui suberti cukrų , įdėti citrinos rūgšties, gvazdikėlių, cinamono, ištrintas su cukrumi mieles, riekę duonos sumaišyti ir nakčiai pastatyti šiltai.
2.
Ryte girą per marlę iškošti, išpilstyti į butelius ir palikti kambario temperatūroje. Kitą dieną girą galima gerti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkų gira

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Morkas nuskusti, nuplauti, sutarkuoti ir užpilti šiltu virintu vandeniu. Paskui suberti cukrų , įdėti citrinos rūgšties, gvazdikėlių, cinamono, ištrintas su cukrumi mieles, riekę duonos sumaišyti ir nakčiai pastatyti šiltai.

  2. Ryte girą per marlę iškošti, išpilstyti į butelius ir palikti kambario temperatūroje. Kitą dieną girą galima gerti.

Receptą atsiuntė Aldona
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų