Morkos su tekila
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų morkos
4 valgomieji šaukštai sviestas
0.25 valgomojo šaukšto krapai (džiovinti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
50 mililitrų tekila
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Morkos su tekila

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.

Reklama:

Komentarai (5)


  • loretas 2013-01-04 23:19

    cia tipo tekilos gadinimas :-p


  • liu 2010-04-17 11:37

    cia,tipo,garnyras? :ok:


Daugiau receptų