Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)

Morkos su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
200 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
600 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Feta įdarytos paprikos
-
Kepti agurkai
-
Vištienos užkepėlė
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Apkeptos daržovės
-
Kukurūzų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Balandėliai su soja
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Blynai iš patisonų
-
Negaluojančios paprikos
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Lietuviški čenakai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Ryžių kepsneliai
Morkos su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Grietinė,
0.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Morkos,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...