Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Obuolių pyragas
- Pica Margarita
- Keksas
- Obuoliniai rageliai
- Avižiniai moliūgų keksiukai
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- ''Kiaušinukai''
- Tartaletės su vaisiais
- Rabarbarų pyragas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Vafliukai
- Naminis lavašas
- Vyniotnis su aguonomis
- Jogurtinis pyragas
- Šimtalapis su razinomis
- Šokoladinis pyragas su biskvito širdelėmis
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Aguonų keksas
- Saldutis vyniotinis
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...