Monikos Šalčiūtės mėsainis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti)
1 vienetas bandelės (mėsainiams (pora))
šiek tiek gražgarstės
1 vienetas avokadų
šiek tiek burokėliai (lapai)
šiek tiek salotos (lapai)
šiek tiek pomidorų padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
2.
Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.
3.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Monikos Šalčiūtės mėsainis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais.
    „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

  2. Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.

  3. Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų