Moliūgų uogienė su vaisiais
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 kilogramai moliūgai
2 vienetai apelsinų
1 citrinos
2 kilogramai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.
2.
Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.
3.
Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų uogienė su vaisiais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.

  2. Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.

  3. Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (3)


  • Snaigė 2022-09-17 14:10

    Jei uogienė atvėsusi, kam ją apvožti?


Daugiau receptų