Moliūgą nulupti, supjaustyti riekėmis, svogūną nulupti ir ketvirčiuoti, česnako skilteles nulupti, bet nepjaustyti. Tada moliūgą, svogūną, česnako skilteles, salierą sudėti į skardą, užpilti keletu šaukštu aliejaus, pabarstyt druska ir pipirais, čiobreliais, viską rankomis sumaišyti ir dėti į 180-190° C orkaitę, kepti apie valandą, kol suminkštės.
Tada jau visą iškepusį ir suminkštėjusį moliūgą, kartu su svogūnais ir salierais, ir česnakais, dėti į puodą, ir užpilti vištienos sultiniu tiek, kad apsemtų. Pavirti dešimt minučių, išimti salierą ir čiobrelio stagarus, tada belieka tik sriubą sutrinti su trintuvu ir įpilti pieno arba grietinėlės. Užvirti ir viskas, galima valgyti. :)
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | salierai (stiebai) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | šalavijas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1.5 litro | sultinys (daržovių arba vištienos) |
400 mililitrų | pienas |
1 vienetas | moliūgai (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Pieniška brokolių sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta bulvienė
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Moliūgų sriuba
- Mėlynių sriuba
- Rūgštynių kremas
- Imbierinė avokadų sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Salierai, stiebai,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
- Šalavijas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Sultinys, daržovių arba vištienos,
1.5 litro -
Pienas,
400 mililitrų -
Moliūgai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, supjaustyti riekėmis, svogūną nulupti ir ketvirčiuoti, česnako skilteles nulupti, bet nepjaustyti. Tada moliūgą, svogūną, česnako skilteles, salierą sudėti į skardą, užpilti keletu šaukštu aliejaus, pabarstyt druska ir pipirais, čiobreliais, viską rankomis sumaišyti ir dėti į 180-190° C orkaitę, kepti apie valandą, kol suminkštės.
Tada jau visą iškepusį ir suminkštėjusį moliūgą, kartu su svogūnais ir salierais, ir česnakais, dėti į puodą, ir užpilti vištienos sultiniu tiek, kad apsemtų. Pavirti dešimt minučių, išimti salierą ir čiobrelio stagarus, tada belieka tik sriubą sutrinti su trintuvu ir įpilti pieno arba grietinėlės. Užvirti ir viskas, galima valgyti. :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
jonas
2017-03-15 14:29
Sirdele kaip ir mano buvusi
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...