Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų kiaulienos faršas
650 gramų moliūgai
200 gramų morkos
200 gramų bulvių
1 vienetas svogūnai
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 litras vanduo (arba sultinys)
75 gramai poras
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Susmulkiname moliūgo minkštimą, morkas, bulves, svogūnus ir užpilame sultiniu ar vandeniu. Verdame apie 20 minučių. Įmaišome prieskonius ir verdame dar apie 5 min. Daržovės turi būti minkštos, tada sriuba išvirus. Sutriname su trintuvu iki tyrelės.
Pakepiname faršą, sumaišytą su prieskoniais, 10 min. Po to įmaišome porus ir kepiname dar 5-8 minutes.
Sriubą supilame į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdedame ir kepintos mėsos ir porų. Kas mėgsta, gali sriuba pagardinti grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkiname moliūgo minkštimą, morkas, bulves, svogūnus ir užpilame sultiniu ar vandeniu. Verdame apie 20 minučių. Įmaišome prieskonius ir verdame dar apie 5 min. Daržovės turi būti minkštos, tada sriuba išvirus. Sutriname su trintuvu iki tyrelės.
Pakepiname faršą, sumaišytą su prieskoniais, 10 min. Po to įmaišome porus ir kepiname dar 5-8 minutes.
Sriubą supilame į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdedame ir kepintos mėsos ir porų. Kas mėgsta, gali sriuba pagardinti grietine.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų