
3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | aliejaus |
500 gramų | moliūgai |
4 vienetai | kiaušiniai |
Išplakite kiaušinius su cukrumi, cinamonu. Įmaišykite aliejų, kepimo miltelius, miltus ir moliūgų tyrę.
Tešlą supilkite į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 1,5 h.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikrasis šimtalapis
-
Kriaušių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Tortas "kriaušė"
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Tiramisu
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Aguonų vyniotinis
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Rausvas tortas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Varškinis keksas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Lengvas pyragas
Moliūgų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 stiklinė -
Moliūgai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Gausis košelė.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, cinamonu. Įmaišykite aliejų, kepimo miltelius, miltus ir moliūgų tyrę.
Tešlą supilkite į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 1,5 h.
Komentarai (10)
-
miglute
2015-03-09 15:05
Neskanu!
-
vanda
2015-01-10 06:12
neskanu per daug aliejausir cukraus
-
Kristina
2014-12-05 07:49
antra karta nebekapciau... per sunki tesla, per daug aliejaus. viduje gavosi kose.. neskanu mums.. gaila tik sunaudotu produktu..
-
agne
2014-11-15 15:47
Laaaaabai skanus ir paprastas :)
-
irma
2014-09-17 22:21
labai skanus gavos..pirma karta su moliugu kazka kepiau.. bet lb patiko.. tik visko kaip pirma karta bandant , dejau per puse.. bet tikrai nemazai gavos,tai patariu puse visko ir det :) aciu uz receptuka :)
-
Laima
2014-09-16 08:27
Netikiu,kad skanu su iek aliejaus,nuo jo ior sukrito greiciausiai,neveltui foto nera pjuvio
-
siga
2014-09-12 23:01
Super labai skaniai gavosi, tiesa kiek sukrito, bet tas skonio negadina