3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | aliejaus |
500 gramų | moliūgai |
4 vienetai | kiaušiniai |
Išplakite kiaušinius su cukrumi, cinamonu. Įmaišykite aliejų, kepimo miltelius, miltus ir moliūgų tyrę.
Tešlą supilkite į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 1,5 h.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su rikota
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Tinginys su riešutais
- Tortas-vyniotinis
- Obuolių ir aguonų pyragas
- Varškės ir kuskuso pyragas
- Norvegiška tuno pynė
- Manų apkepas su razinomis
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Obuolių pyragas
- Vyniotinis su aguonomis
- Kepta eglutė
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Pyragas su varške Velykoms
- Niujorko pyragas
- Obuolių pyragas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
Moliūgų pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 stiklinė -
Moliūgai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Gausis košelė.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, cinamonu. Įmaišykite aliejų, kepimo miltelius, miltus ir moliūgų tyrę.
Tešlą supilkite į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 1,5 h.
Komentarai (10)
-
miglute
2015-03-09 15:05
Neskanu!
-
vanda
2015-01-10 06:12
neskanu per daug aliejausir cukraus
-
Kristina
2014-12-05 07:49
antra karta nebekapciau... per sunki tesla, per daug aliejaus. viduje gavosi kose.. neskanu mums.. gaila tik sunaudotu produktu..
-
agne
2014-11-15 15:47
Laaaaabai skanus ir paprastas :)
-
irma
2014-09-17 22:21
labai skanus gavos..pirma karta su moliugu kazka kepiau.. bet lb patiko.. tik visko kaip pirma karta bandant , dejau per puse.. bet tikrai nemazai gavos,tai patariu puse visko ir det :) aciu uz receptuka :)
-
Laima
2014-09-16 08:27
Netikiu,kad skanu su iek aliejaus,nuo jo ior sukrito greiciausiai,neveltui foto nera pjuvio
-
siga
2014-09-12 23:01
Super labai skaniai gavosi, tiesa kiek sukrito, bet tas skonio negadina