Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė
- Grikių košė su grybais
- Porai su ryžiais
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Avižinės košės pudingas
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Arvydo paprasta grikių košė
- Bulvių košė
- Melionų- manų košė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kukurūzų košė
- Linksmoji bulvių košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Graikiškos bulvės
- Sauliaus manų košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...