Moliūgų ir persikų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | persikai |
600 gramų | cukrus |
200 mililitrų | juodieji serbentai (sultys) |
200 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Aviečių džemas
- Slyvų - aronijų kompotas
- Rauginti agurkai žiemai
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Agrastinis kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Aviečių uogienė- džemas
- Vyšnių kompotas
- Pomidorai su želatina
- Konservuota agurkų mišrainė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Šparaginės pupelės žiemai
- Konservuoti pomidorai
- Konservuoti žirneliai
- Juodųjų serbentų džemas
- Rabarbarų kompotas
- Apelsininė cukinija
Moliūgų ir persikų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
500 gramų -
Persikai,
500 gramų -
Cukrus,
600 gramų -
Juodieji serbentai, sultys,
200 mililitrų -
Citrinų sultys,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
222
2016-10-15 09:06
O kodėl ne persikienė?Juk kiekiai lygūs.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...