Moliūgų ir persikų uogienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų moliūgai
500 gramų persikai
600 gramų cukrus
200 mililitrų juodieji serbentai (sultys)
200 mililitrų citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgus  nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol,  kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti  į stiklainius ir užsukti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų ir persikų uogienė

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgus  nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol,  kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti  į stiklainius ir užsukti.

Reklama:

Komentarai (4)


  • 222 2016-10-15 09:06

    O kodėl ne persikienė?Juk kiekiai lygūs.


Daugiau receptų